Servis za čišćenje

MN Clean d.o.o.

Naš tim

Naš tim čine mladi i vrijedni profesionalci koji su specijalizovani za različite vrste održavanja higijene. Kako bismo ostvarili što bolje uspjehe u radu, ulažemo napore ka konstantnom usavršavanju u poslu kojim se bavimo, pa s tim u vezi naši zaposleni redovno prolaze neophodne treninge i obuke. Osim redovnih treninga, svi naši zaposleni koriste najsavremeniju opremu u svom djelokrugu rada. 

Naša misija

Naš servis pruža usluge održavanja i čišćenja stambenih i poslovnih objekata. U našoj ponudi se nalaze usluge higijenskog održavanja stambenih i poslovnih prostorija, dubinskog pranja, kao i čišćenje na visinama ili iznajmljivanje dizalica.

Zašto baš mi?

Vjerujemo da vam jedino naš servis za čišćenje može pružiti dovoljno kvalitetnu uslugu uz najbolji odnos cijene i kvaliteta. Takođe, nama je uvijek klijent na prvom mjestu i trudimo se da svojom profesionalnošću i ljubaznošću utičemo da nas preporučite svojim prijateljima i poslovnim saradnicima.

Kako radimo?

Osnovni moto našeg servisa je bezbjednost klijenta i zaposlenih. Zbog toga koristimo isključivo sertifikovane hemikalije uz maksimalno poštovanje bezbjednosti na radu i zdravlja klijenata i zaposlneih bez obzira da li je riječ o radovima na visini ili standardnim uslugama.